07 December 2016

Huur een klassieke auto in 30 seconden

BookAclassic nu ook in Nederland!

BookAclassic gaat van start op www.BookAclassic.nl. BookAclassic is het grootste online platform voor klassieke autoverhuur en oldtimer autoverhuur - ’s werelds snelst groeiende platform voor retro auto’s is altijd in stijl!

Samen staan we sterker

We willen alle klassieke autobezitters in Nederland uitnodigen om onze partners te worden.

Claus Stig Christensen, CEO van BookAclassic verteld: “Onze service biedt een geweldige kans voor klassieke autobezitters om geld te verdienen aan hun passie - het rijden van hun klassieke wagen! Registreren is geheel gratis. Autobezitters kunnen kiezen of ze zelf willen chauffeuren of dat ze de auto verhuren en de huurders zelf laten rijden. Autoverhuurders kunnen kiezen welke opdrachten ze aan willen nemen, er zijn geen bindende contracten of jaarlijkse kosten voor het adverteren op onze site. Het is een win-win voor mensen die geluk genoeg hebben in het bezit te zijn van een klassieke auto!”

BookAclassic heeft succesvolle partnerships ontwikkeld door heel Europa met eigenaren van klassieke auto’s, automusea, limousine verhuurbedrijven en andere gerelateerde bedrijven.

Momenteel kijken wij naar het opbouwen van relaties met eigenaren van alle soorten klassieke voertuigen: auto’s, motoren, bussen en retrovliegtuigen.

Simpel en snel

Het succes van onze website ligt in het feit dat gebruikers binnen 30 seconden een prijsopgaaf kunnen krijgen voor een voertuig en, als het beschikbaar is, hun droomauto direct kunnen huren, zonder dagen of weken te wachten.

Als huurder kun je een klassieke auto huren voor een speciale gelegenheid of de auto huren voor de ervaring van het zelf besturen. Klassieke auto’s kunnen gehuurd worden voor allerlei soorten gelegenheden zoals trouwerijen, bedrijfsfeesten, commercials, film producties en feesten.

Het leven is te kort voor saaie auto’s

BookAclassic’s doel in Nederland is om een brede selectie klassieke auto’s beschikbaar te stellen zoals klassieke Europese en Amerikaanse auto’s, limousines, motoren, bussen en retrovliegtuigen uit vervlogen tijden. Wij willen inspelen op de groeiende vraag van bruidsparen, evenementorganisatoren, bedrijven en filmproducenten. BookAclassic biedt ook luxe auto’s aan om zelf te besturen of om bijvoorbeeld de familie op speciale wijze naar het vliegveld te rijden.

Wie zijn wij?

BookAclassic is opgericht omdat we genoeg hebben van karakterloze, saaie praktische auto’s. Wij zijn hier om mensen bewust te maken van klassieke voertuigen met een ziel, met klasse en charme en ze nieuw leven in te blazen. Wij willen ons enthousiasme en passie delen voor prachtige en elegante auto’s en de wegen vullen met mooie, sexy voertuigen.

In Europa alleen al biedt BookAclassic rond de 15.000 klassieke auto’s aan met een waarde van boven de 150 miljoen Euro. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en onze ambitie is om wereldwijd de grootste autoverhuursite te worden voor klassieke voertuigen.



Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!