18 December 2016

Lei en klassisk bil på 30 sekunder

BookAclassic inviterer eiere av klassiske biler i Norge til å bli med i vårt fellesskap for utleie av klassiske biler på www.BookAclassic.no

BookAclassic er den ledende online bookingportalen for leie av klassiske og vintage kjøretøy – verdens raskest voksende plattform for retro kjøretøy som aldri går av moten!

Sammen er vi sterkere

Vi ønsker å nå ut til alle eiere av klassiske biler og fagfolk i Norge, og vil gjerne invitere dem til å samarbeide med oss.

Claus Stig Christensen, CEO i BookAclassic forklarer, “Våre tjenester er en flott mulighet for eiere av vintagebiler til å få betalt for å gjøre det de elsker – å kjøre sin klassiske bil! Å registrere en bil på vår side er helt gratis. Bileiere kan velge om de selv ønsker å være sjåfør eller leie ut kjøretøyet slik at noen andre kan kjøre det. Bileiere kan også velge hvilke bookinger de vil godta, og det er ingen bindende avtaler eller årlige avgifter for å ha kjøretøyet tilgjengelig på vår side. Dette er en vinn-vinn-situasjon for de som er så heldige å eie et klassisk kjøretøy!”

BookAclassic har med suksess etablert et partnerskap på kryss av Europa med eiere av klassiske biler, bilmuseer, firmaer for utleie av limousiner og mange andre beslektede virksomheter.

For øyeblikket ser de etter samarbeid med eiere av alle typer klassiske kjøretøy: biler, motorsykler, busser og retro fly.

Enkelt og raskt

Suksessen med firmaets nettside er bygget på prinsippet om at brukerne kan kalkulere pris på leie av alle tilgjengelige kjøretøy på bare 30 sekunder og reservere drømmekjøretøyet der og da, uten å måtte vente dager eller uker.

Som leietakker, vil du ha muligheten til å leie en klassisk bil enten for en spesiell begivenhet eller rett og slett for opplevelsens skyld av å ta bilen ut på en kjøretur. Klassiske biler kan leies til alle typer begivenheter, slik som bryllup, bedriftsarrangementer, reklame, filmproduksjoner eller messer.

Livet er for kort for kjedelige biler!

BookAclassics mål i Norge er å nå ut til et bredt spekter av tilgjengelige klassiske kjøretøy, inkludert klassiske europeiske og amerikanske biler, limousiner, motorsykler, busser og retro fly fra historiske epoker. Vi ønsker å imøtekomme en raskt voksende etterspørsel fra brudepar, eventplanleggere, bedrifter og filmprodusenter. BookAclassic tilbyr også luksusbiler til personlige kjøreopplevelser eller rett og slett til å kjøre familien til flyplassen på en ny og spennende måte.

Hvem er vi?

BookAclassic kom til denne verdenen fordi vi hadde fått nok av karakterløse, kjedelige og praktiske kjøretøy. Vi er her for å øke bevisstheten rundt klassiske biler med sjel, klasse og karisma og puste nytt liv i dem. Vi ønsker å dele vår entusiasme og lidenskap for nydelige og elegante klassiske biler og fylle veiene med flotte og sexy kjøretøy!

I Europa alene tilbyr BookAclassic rundt 15 000 klassiske biler med en samlet verdi på over 150 millioner euro. Med hovedkvarter i Storbritannia, er selskapets ambisjon å bli den foretrukne bookingsiden for klassiske kjøretøy verden over.



Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!