30 November 2016

Pronajmete si klasicky automobil za 30 sekund

BookAclassic zve vlastníky klasických vozidel v České republice k registraci!

BookAclassic.cz je vedoucí online rezervační portál pro pronájem klasických a vintage vozidel – světově nejrychleji rostoucí platforma pro retro automobily, které nikdy nevyjdou z módy!

Společně jsme silnější

Oslovujeme všechny vlastníky klasických automobilů a profesionály v České republice a zveme je, aby s námi uzavřeli partnerství.
Claus Stig Christensen, CEO společnosti BookAclassic vysvětluje: “Naše služby nabízejí skvělou příležitost pro vlastníky vintage vozidel, aby dostali zaplaceno za to, co milují – řízení klasických automobilů! 
Registrace vozu na našem webu je zcela zdarma. Vlastníci vozidel si mohou vybrat, zda chtějí být šoférem nebo zda chtějí své vozidlo pronajmout ostatním k řízení. Vlastníci vozidel si mohou vybrat, jaké rezervace přijmout a neexistují zde žádné zavazující smlouvy či roční poplatky pro uvedení vozu na našem webu. Je to oboustranně výhodné!”
Společnost BookAclassic úspěšně uzavřela partnerství napříč Evropou s vlastníky klasických automobilů, automuzeí, společnostmi pronajímajícími limuzíny a dalšími souvisejícími podniky.
Momentálně společnost vyhledává partnerství s vlastníky všech typů klasických dopravních prostředků: automobilů, motocyklů, autobusů a retro letadel.

Jednoduše a rychle

Úspěch webu společnosti je založen na faktu, že uživatelé mohou vypočítat cenu pronájmu jakéhokoliv dostupného dopravního prostředku během 30 vteřin a rezervovat si vozidlo jejich snů v reálném čase, aniž by museli čekat dny nebo týdny.
Jako pronajímatelé budete schopni pronajmout klasický vůz jak pro speciální události, tak i jednoduše pro zážitek z projížďky. Klasické vozy mohou být pronajmuty pro všechny druhy událostí, jako například svatby, firemní akce, reklamy, filmové produkce a trhy.

Život je příliš krátký pro jízdy nudným autem!

Cílem BookAclassic v České republice je učinit dostupnou širokou škálu klasických vozidel, včetně klasických Evropských a Amerických aut, limuzín, motocyklů, autobusů a retro letadel z uplynulých ér. Chceme uspokojit rapidně vzrůstající poptávku od svatebních párů, pořadatelů údálostí, společností a filmových producentů. BookAclassic rovněž nabízí luxusní vozidla pro osobní zážitek z řízení či jednoduše odvoz rodiny na letiště v poněkud odlišné formě.

Kdo jsme?

BookAclassic přišlo na svět, jelikož jsme měli dost bezcharakterních, mdlých a nudně praktických vozidel. Jsme zde, abychom pozvedli povědomí o klasických vozech s duší, kvalitou, charismatem a abychom jim vdechli nový život. Chceme sdílet naše nadšení a vášeň pro báječné i elegantní klasické vozy a naplnit silnice těmito krásnými, sexy dopravními prostředky!

V Evropě samotné nabízí BookAclassic kolem 15 000 klasických vozidel v celkové ceně větší než 150 milionů eur. Se sídlem společnosti v Anglii je naším cílem stát se celosvětově preferovanou rezervační stránkou pro klasická vozidla.



Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!