04 May 2015

Romantisk transport til ditt bryllup

En romantisk kjøretur for to

Det er viktig med de rette rammene rundt et bryllup, hvis den store dagen skal bli en suksess og en minneverdig opplevelse. En vakker bryllupsbil er en av de detaljene som er med på å gjøre bryllupsdagen personlig og unik.

Slik får dere den flotteste bryllupsfesten

Vårlig fest under lyse bjørketrær? Bryllup i sommerens blomsterflor? Høstvielse med varme, dype fargetoner? Vinterbryllup med snøkledde fjelltopper? Vakker brudekjole som fremhever deg. Arvede juveler. Kledelig make up og like nydelig hårfrisyre. Brudebukett som viser hvem du er, og en brudgom i klassisk smoking, eller den kuleste dressen. Tradisjonsrike, vakre omgivelser i kirke, i bestemors gamle eplehage, på stranden eller intimt og personlig på Tinghuset. Alt er opp til dere. Delikat, lekker festmeny. En personlig sang under vielsen. Varmen dere møter fra familie og venner. Spennende og fascinerende underholdning. Standsmessig bryllupskjøring med egen sjåfør med eller uten uniform, alt etter deres ønsker.

Mulighetene er mange, og alle disse viktige detaljene er det som til slutt utgjør deres egen personlige feiring av kjærligheten på deres store dag.

Vi i BookAclassic vil gjerne gjøre vårt til at bryllupet deres blir en opplevelse for livet ved å tilby eksklusiv bryllupskjøring. Se vårt utvalg av flotte bryllupsbiler her.

Typisk hentes bruden i bryllupsbilen og kjøres til kirken. Etter vielsen står bilen klar til å motta de nygifte. Alle gjester kan også få mulighet til å beundre den flotte bilen. Heretter er paret klar til en fin kjøretur som skal bringe dem til bryllupsfesten. Under kjøreturen har dere gylden mulighet til å nyte øyeblikket og hverandre, før dere igjen tilslutter dere resten av selskapet og alle gjestene deres.

Vakre klassiske brudebiler er med på å skape en fantastisk ramme rundt bryllupet og gjør dagen uforglemmelig. Ikke sjelden hører man brudepar si at turen i den unike brudebilen var dagens store høydepunkt.

Bilder med bryllupsbilen

Det er ingen hemmelighet at det blir flotte bilder når kulissen for bryllupsbildene er en vakker, gammel veteranbil. Bilen brukes også ofte i forbindelse med de offisielle bryllupsbildene. En veteranbil er virkelig en perfekt, romantisk ramme om et vakkert, lykkelig brudepar.

Bryllupsbil for enhver smak

Det er virkelig en drøm å kjøre avgårde i en staselig veteranbil. Veteranbiler egner seg godt til å bli vakkert pyntet med bryllupstema. Silkebånd, hjerter, bjørkeris, flagg… Listen er lang og mulighetene mange. Praktiske detaljer som pynting av bilen og servering av champagne avtales med utleier.

Finn bryllupsbilen hos BookAclassic og få den mest behagelige og stilige transporten til deres bryllupsfest.



Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!