26 August 2015

Bryllupskjøring og transport til ditt bryllup

Bryllup i særklasse

Å komme ut av kirken eller rådhuset og bli møtt av familie og venners smil og gratulasjoner samt en unik, festpyntet bryllupsbil er høydepunktet for mange brudepar. Mere standsmessig avgang fra kirken eller rådhuset kan vel neppe tenkes. En bryllupsbil er et minneverdig innslag, også for gjestene deres, som kan iaktta dere og vinke når dere forlater området og drar av gårde på en herlig kjøretur i retning mot mere festlighet og nye eventyr. Bryllupskjøringen blir enda mer romantisk med en elegant veteranbil.

Underveis på kjøreturen er det selvfølgelig mulighet for å skåle i champagne, la inntrykkene synke ned og ikke minst nyte at dere er nygifte. Sjåføren deres skal gjøre sitt til at turen blir en minneverdig opplevelse og skal ta hånd om dere på beste vis. Slapp av, for alle detaljer er overlatt til ham. Derfor er veteranbiler noe særegent.

Veteranbiler er et staselig fremkostmiddel, noe det ikke er noe tvil rundt. En skinnende burgunder Rolls Royce 20/25 med håndsydde seter av skinn. En yndig brun 2-seters Buick 56S med svigermorssete. En eksklusiv mørkegrønn Cadillac Lasalle med åpent tak og designmessige detaljer fra en av datidens mest ledende bildesignere. En flott mørkeblå HCS Serie 11 fra ‘de brølende tjueårene’ med skinnende felger og svungen finish.

Individuelle biler, men likevel med en viktig fellesnevner: Veteranbiler fra en tid der utforming, interiør og kvalitet var i høysetet. Det er derfor disse bilene bidrar til å gi bryllupet deres et unikt og vakkert løft.

En veteranbil kjører selvfølgelig ikke alltid så fort som vanlige biler. Det må man alltid huske, når tidsskjemaet legges. Til gjengjeld er dere sikret en behagelig bryllupskjøring, der dere kan nyte kjøreturen i fulle drag, skåle med hverandre og fryde dere over utsikten.

Vakre biler gir vakre bilder. Intet er vel vakrere enn å bli fotografert med en klassisk bryllupsbil som kulisse. Dere kan fotograferes både i og utenfor bilen, og det blir flotte bilder. Bilen kan brukes til alt fra detaljer og sammen med de offisielle bryllups portrettene.

Altså enda en grunn til å velge veteranbil når bryllupet skal feires på beste måte. Mulighetene er mange.

Og skulle dere tenke at det ikke er en veteranbil som står øverst på ønskelisten, så finnes det alltid masse muligheter hos BookAclassic for å leie en annen type bil til den store dagen. Flotte amerikanske limousiner, sportsbiler og folkekjære biler med et streif av nostalgi er bare noen av valgene hos BookAclassic.



Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!