24 March 2017

Vēsturiskas pilsētas, ikoniskas mašīnas, ideāla saderība

Vēlies izīrēt klasisku, retro vai luksusa auto kad apmeklēsi kādu no Eiropas pilsētām? BookAclassic ir jauns veids kā padarīt ceļojumu neaizmirstamu. Ja dodies uz vēsturisku pilsētu, kādēļ nebraukt vēsturiskā auto?

Iedomājies, ka sēdi savā auto, braucot bez steigas, mati plīvo vējā, kamēr citi māj ar galvu, smaida un dzirdi komentārus kā “Cik skaists auto! “

Šo tendenci vada BookAclasic, klasisko auto Airbnb, esam aktīvi 27 valstīs un esam vadošais retro auto rezervēšanas portāls internetā.

Daži auto ir daļa no pilsētas

Mūsdienās šī ir tendence kas šķiet pašsaprotama : iedomājies ka brauc pa Milānu ar Alfa Romeo GT, vai Toskānā ar Fiat 500? Kādēļ nebraukt caur Marokas kalniem ar Jaguar E-type? Vēlies justies kā Džeimss Bonds Londonā ar Aston Martin DB5 ? Šī pieredze ir ideāla savienība starp tevi, skaistu auto un ikoniskiem skatiem.

27 valstis, 15000 klasiski un sporta auto

Vienalga vai ceļo uz Porto – labāko Eiropas galamērķi 2017 gadā, vai Londonu, Barselonu, Parīzi, Ņujorku, Sau Paulo, Milānu vai jebkuru citu pilsētu 27 valstīs un 3 kontinentos, BookAclassic piedāvā transportlīdzekļus kas tiks pieskaņots tavam galamērķim.

Kellija un Džons devās uz Porto ar Ford Super Deluxe (tas pats auto kas tika izmantots “Back to the Future” un “Karate Kid”) un tā bija pieredze ko viņi nekad neaizmirsīs. “ Var braukt ar autobusu, metro vai taksi, bet neviens no tiem nav salīdzināms ar sensāciju kā braukt 1946. gada auto caur vecpilsētu ar skaistām vēsturiskām ēkām.

Un auto izīrēšanai ir nav jābūt dārgai. Saskaņā ar Aleksu Nevelu kas izīrēja klasisku auto Anglijā “BookAclassic ir lieliska auto izvēlē draudzīgās cenās.”

Autobuss ir garlaicīgs, taksis ir dārgs, jauni auto neiederas pilsētas ritmā, ja nu vienīgi nebraucat ar Ferrari vai Lamborghini. Nākamreiz kad apmeklēsiet ikonisku pilsētu, pamēģini to izbaudīt no komfortabla auto. Jūsu pieredzei parādīsies jauns perspektīvs.

BookAclasic piedāvā speciālu auto izvēli katrā valstī, kas nozīmē ka vari apskatīt auto profilus jūsu izvēlētajā valodā. Ir vairums iespējas no kurām izvēlēties, kā arī uzzināt cenu ar šoferi. Kādēļ to neizmēģināt? Dzīve ir pārāk īsa, lai brauktu ar garlaicīgiem auto!

Par BookAclassic

BookAclassic ir vadošais rezervācijas portāls priekš klasiskiem auto un pasaulē ātrāk augošā platforma priekš retro transportlīdzekļiem kas neiziet no modes!

BookAclassic mērķis ir kļūt par vēlamo rezervācijas saiti klasisko transportlīdzkeļu nomai visā pasaulē.  Vienkārša rezervācijas sistēma un efektīvs serviss piesaista vairāk klientus katru dienu.

BookAclassic piedāvā visplašāko klasisko auto kolekciju internetā priekš privātiem un korporatīviempasākumiem, filmu produkcijai, reklāmām, izstādēm un muzejiem.



Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!