06 December 2015

Bryllupskjøring med tema

Temabryllup begynner å bli mer vanlig her i norden også etterhvert. Mange har lyst til å tilføye noe ekstra til bryllupsfeiringen, slik at ikke bare bryllupet, men også et særlig tema er med på å gjøre bryllupet både personlig og unikt, og noe mange vil huske.

Med film som inspirasjon

Bare innen amerikanske filmtemaer finnes det en herlig bunke temaer å velge mellom. Bryllupet i rette 50 – talls Grease stil, understøttes på en kul måte med for eksempel en gedigen hvit eller pink Cadillac, som sørger for den rette settingen. 1930-tallet og The Great Gatsby kan være opplagt tema, med detaljer som hentet fra noen av Hollywoods glamorøse filmer og skuespillere fra den perioden — Hepburn, Garland, Grant, Gable, Astaire. Kjør i vei i en staselig, skinnende Buick eller Rolls Royce. Litt lenger opp i historien kommer et VW hippie-bryllup raskt i stand med for eksempel en nostalgisk VWboble eller en artig, råsjarmerende VW buss fra70-tallet. Hva med et luksus VIP limousine bryllup ?

Velg mellom en rekke imponerende kjøretøy som legger de beste rammene for et minneverdig konseptbryllup. Jaguar, Rolls Royce, Bentley, Cadillac er bare noen av alle VIP-modellene som virkelig bidrar til en staselig, eksklusiv feiring.

Temabilder med spesiell touch

Vi trenger vel ikke å si at bryllupsbildene blir en anelse annerledes en ved tradisjonelle brylluper. Med for eksempel et 50-talls tema med en lekker klassisk amerikaner som bryllupsbil, kule klær, frisyrer og tilbehør, da må det bare bli muntert, fargerikt — og kanskje litt røft. Med andre ord får bildene deres et skikkelig løft, gode rammer inn den store dagen på en helt spesiell måte. Noe som gjør inntrykk.

To eller mange

Velger dere et temabryllup med dertil passende bryllupsbil, har dere muligheten for både å skru opp for den sosiale delen med gjestene deres og for den mere private delen, der det bare er dere to som nyter hverandre og kjøreturen. Noen elementer kan tilrettelegges for hele gjestegjengen, og andre bare for dere selv.

Velg & vrak

Temabryllup eller et litt mer tradisjonelt bryllup. Finn masse inspirasjon til bryllupsfeiringen hos BookAclassic, Norges førende bryllupsbilsformidler. Alle former for formelle og uformelle kjøretøy finner dere hos BookAclassic.



Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!