09 February 2016

Bryllupskjøring i Oslo og Akershus

Romantisk bryllupsbil

En hjertevarm vielse i harmoniske rammer i kirke eller på rådhus. En skinnende blank klassisk bryllupsbil som venter utenfor og som vil ta dere fra ett høydepunkt til det neste. En feiende flott, vakker kjole, brudebukett med de nydeligste blomster. Varme lykkønskninger fra familie og venner. Deilig mat og drikke i skjønne omgivelser, der alt dreier seg om nettopp dere denne dagen. Alt sammen er essensielle detaljer ved et bryllup. Under kjøreturen i bryllupsbilen får dere litt romantisk alenetid som nygifte, der dere skåler i champagne eller hva dere måtte ønske, for at dere to nettopp har inngått ekteskap.

Bryllupskjøring i skjønne Oslo og Akershus

Hvorfor ikke benytte seg av at vi har verdens vakreste hovedstad, med mangfold, arkitektur, historiske gater, storslåtte parker når bryllupsfeiringen skal planlegges. Oslo er en storby bokstavelig talt mitt, omkranset av flott natur med masse ypperlige utsiktspunkter. Hvor enn vielsen skal foregå, er det ikke langt til natur, skjønne omgivelser, både ved skog og sjø, eller urbant midt i Oslo-området. Fra sentrum tar det ikke lang tid å komme til alle disse romantiske stedene. Det er mange ting som er viktige og som skal klaffe på den store dagen. En av de viktigste tingene er bildene som tas. Bryllupsbildene skal være et kjært minne om en vidunderlig dag. Det krever kvalitet, god planlegging og ikke minst en vakker kulisse. Her skuffer ikke Oslo og omegn hva angår slående vakker backdrop for bryllupsfotografering. Det blir alltid vakre, stilige bilder med en veteranbil eller klassisk bil som bakgrunn, og det er uttallige måter å inkorporere bryllupsbil på bilder, og ikke bare de tradisjonelle.

Vakre kjøreturer i Oslo

Hva er mer nærliggende enn å iscenesette brudefotografering foran det flotte rådhuset i Oslo, med Lie og Hurums herlige statuer og fargerike blomsterbed i forgrunnen. Akershus slott og vollanlegg er et ytterst populært sted å ha bryllupsfotografering. Historiens vingesus hviler over stedet, og utsikten over Oslofjorden er fabelaktig. I Holmenkollåsen er det også rike muligheter for flott utsikt og dermed vakre bilder. Planlegg for eksempel en tur i brudebil til Frognerseteren, eller Grefsenkollen hvor det er en fenomenal utsikt over Oslo og fjorden. Både sommer som vinter er Frognerseteren og Grefsenkollen verd et besøk. Operaen, som troner majestetisk i Bjørvika innerst i Oslofjorden, gir unike muligheter for spektakulære bilder med brudeparet. I Frognerparken med de berømte Vigeland-skulpturene er det duket for flotte opplevelser for brudepar og bryllupsfølge, perfekt brudebilder, uansett årstid og folkemengde. På vakre Bygdøy ligger alt til rette for en romantisk bryllupskjøring og flott fotografering. Norsk folkemuseum kunne være en fantastisk mulighet for å møtes med bryllupsgjestene deres i historiske og kulturelle omgivelser, ta bilder og kjenne på den deilige følelsen av å være nygifte.

Klassiske biler er som skapt for bryllupsfeiring

Måten å bli tranportert på ved bryllupskjøring er nesten uendelige. Vi nevner i fleng erverdige gamle Ford-biler, staselige Rolls Roycer, gedigne Jaguarer, heftige Buicks, og artige små Volkswagener. Med en klassisk bil – gjerne festlig pyntet – er en veteranbil en perfekt romantisk ramme for et vakkert, lykkelig brudepar. BookAclassic tilbyr flotte brudebiler som bidrar til å skape en fantastisk ramme rundt bryllupet oggjør dagen uforglemmelig. For veldig mange er turen i den fine brudebilen faktisk en av dagens store høydepunkt, og de verdsetter virkelig alt det som de kan få oppleve fra baksetet av en vakker og romantisk klassisk bil.



Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!