26 September 2010

Veteran og klassiske biler får nyt liv!

Et nyt website gør det nemt for ejere af specielle og historiske vogne at komme i kontakt med interesserede lejere. Lejerne er rekvisitører, der skal bruge vognene i forbindelse med film, reklamer eller udstillinger, men det kunne også være private, som søger et helt specielt befordringsmiddel til en særlig lejlighed. Sitet er det første af sin slags i Europa, og det har i løbet af kort tid fået stor succes.

BookAclassic.com er europas første mødested for lejere og ejere af klassiske biler. På sitet kan ejere af spændende klassiske biler og andre køretøjer oprette en profil med henblik på udlejning. Interesserede lejere kan søge i profilerne efter landsdel og tage kontakt til ejerne. "BookAclassic.com er en helt ny webtjeneste, og vi oplever, at der er megen interesse for den," siger Claus Stig Christensen, der er passioneret klassikerejer og iværksætter. Få dage efter etableringen af sitet er der nu allerede 35 biler, og flere kommer til hver uge.

Henvender sig til et bredt publikum
En skinnende Jaguar eller Rolls Royce skaber opmærksomhed øjeblikkeligt. Men de gamle biler er både sjældne og dyre, og derfor er der et stort marked for udlejning.
"Vi henvender os primært til erhvervslivet og de kreative brancher. Eksempelvis er det et meget stort arbejde at finde historiske biler til filmoptagelser som Flammen og Citronen eller Krøniken. Det har vi nu gjort nemt ved at samle de mange køretøjer, der er tilgængelige, et sted," fortæller Claus Stig Christensen. Han nævner også, at de klassiske biler er interessante i forbindelse med messer, fotoopgaver til magasiner og diverse happenings.

Sikkerhed og anonymitet for udlejerne
Ejerne af de klassiske køretøjer er ofte meget interesserede i at få dem ud af garagen. De har brugt mange timer og penge på bilerne, og de kan med BookAclassic.com tjene på at vise resultatet frem.
"Når man som udlejer opretter en profil for sit køretøj på BookAclassic.com, så er man garanteret sikkerhed og anonymitet. Derudover modtager udlejer retningslinier, som skitsere, hvordan de skal forholde sig til regler, forsikring og skat. Vi retoucherer også nummerplader væk fra fotos, og den indledende kommunikation går gennem os. Det sikrer, at ingen uvedkommende får oplysningen om, hvor disse, ofte meget kostbare, biler er placeret," lyder det fra Claus Stig Christensen.

Udvides til flere lande
I løbet af den kommende tid vil BookAclassic.com også blive lanceret i Sverige, Tyskland og Storbritannien. Markedet for leje af de specielle biler har ingen landegrænser, da mange af lejerne er bevidste om, hvad de har behov for. Det betyder, at landegrænser sjældent er en forhindring, hvis den helt rigtige klassiker er fundet. I forbindelse med internationale opgaver eller større udlejningsforretninger vil BookAclassic.com kunne tage sig af det praktiske med forhandling, økonomi, forsikring og transport.

BookAclassic.dk
Claus Stig Christensen

Source: Motorsporten.dk - Diverse Motorsport - Veteran og klassiske biler får nyt liv!Classic vehicle

Do you need a classic vehicle?

Make your wedding or party unforgettable. Find a dream car in your local area.

Find your vehicle
Classic vehicle garage

Are you a Vehicle Owner?

Free advertising of your classic vehicle. Totally free. No annual fee. No binding contracts.

Register your vehicle

Want to get regular updates?

Subscribe now

  The latest classic car news!

  Be the first to get exclusive offers by email from BookAclassic!

  Get event and classic car travel inspiration from around the world!